Publicat21/05/2024
				
							
						Activitat
EN PARLEM A L'ATENEU: ADA PARELLADA
 
        Categoria
                        Conferències
                        Data
                         El 27-02-2025
                        Hora
                        18:00
                        Lloc
                        Palma de Cervelló, la
Carrer de Sant Josep, 1-3
                                
                            
                        Carrer de Sant Josep, 1-3
Organitza
                        SOCIETAT ALIANÇA PALMARENCA
                        Descripció
                        Amb aquesta proposta del projecte “EN PARLEM A L'ATENEU” volem obrir la qüestió sobre “Què pebrots és “la cuina sostenible”?”, a càrrec de la restauradora Ada Parellada.
“La restauradora i propietària del Restaurant Semproniana ens explica què significa cuinar de manera sostenible, fent un viatge a través de la ciència, la salut, la sostenibilitat i, sobretot, a través de la nostra història i cultura. Una xerrada on comprendràs la magnitud i el poder que tens a l'hora de triar què entra dins del teu cabàs. Una decisió política que amaga la clau per combatre l'emergència climàtica des dels nostres fogons. Analitzarem el nostre patrimoni culinari per poder comprendre tot allò que se'ns remou quan cuinem i quan mengem!”
